Bedriftsrenhold

Bedriftsrenhold

Enhver bedrift er avhengig av rene lokaler. Dette er viktig av hygieniske årsaker, og ikke minst for trivsel og inntrykk.

Behovet for vask av lokaler er veldig forskjellige fra bedrift til bedrift og fra bransje til bransje. For noen bedrifter er det nødvendig med daglig rengjøring, mens andre kanskje trenger det ukentlig. Vi tar oss av renholdet i din bedrift etter avtale.

Alt av utstyr og vaskemidler stiller vi med selv. Det vi må finne ut av er frekvensen på arbeidet, og hvordan og hva vi skal vaske grundig over. Vi utfører oppdraget på en effektiv måte, men går aldri ut over kvaliteten på renholdet. Du skal merke forskjell etter at vi har vært hos deg.

Ring oss i dag for å sikre at din bedrift får utført renholdet den trenger.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi kan inngå en fast avtale eller så kan vi bistå når du har behov for det.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle