Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen anger hvordan vi som behandlingsansvarlig benytter personopplysninger om våre forretningskontakter hos leverandører og kunder.

1. Hvorfor vi samler inn dine personopplysninger og grunnlag

Vi kan samle inn og lagre dine personopplysninger som navn, telefon og e-postadresse i forbindelse med at du er ansatt hos en av våre leverandører eller kunder og vi har et forretningsforhold som gjør at vi må kunne kontakte deg. Opplysningene kan anvendes i forbindelse med utsendelse av faktura, besvare henvendelser og for å gi informasjon om våre tjenester og nyhetsbrev. Grunnlaget for vår behandling er berettiget interesse som overstiger ulempene behandlingen eventuelt kan ha for deg, eventuelt hjemmel i ufravikelig lov.

2. Deling med tredjeparter, geografisk lagring

Vi selger eller deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter. Vi bruker databehandlere til å bistå oss med våre virksomhetssystemer og har databehandleravtaler med disse for å sikre personvernet. Vi og våre databehandlere lagrer kun personopplysninger i Norge og Europa.

3. Lagringstid

Vi lagrer dine personopplysninger bare så lenge det er nødvendig for vårt forretningsforhold og eventuelt i henhold til ufravikelig lovgivning.

4. Dine rettigheter

Du har rett til å kreve innsyn, retting, sletting og begrensning av dine personopplysninger. Dersom du ønsker å gjøre bruk av rettighetene, henvender du deg til oss, se kontaktdata nederst, og vi vil besvare din henvendelse så snart som mulig, og normalt innen 30 dager. Du kan også klage til Datatilsynet.

5. Endringer

Det kan tenkes denne personvernerklæringen vil bli endret i fremtiden. Vi vil gjøre alle endringer kjent på denne nettsiden og vi vil informere deg om endringer av betydning.

6. Kontakt

Vi er tilgjengelig for eventuelle spørsmål du måtte ha – bruk gjerne nedenstående kontaktinformasjon.

Telefonnummer: 99 40 00 50

E-postadresse: firmapost@borgsystemvask.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle