HMS

Internkontroll

Ved Borg Systemvask AS skal det være en prioritert oppgave å benytte internkontroll for å få satt verne- og miljøarbeidet i system. Internkontroll skal være et redskap for å bedre sikkerhets- og miljøinnsatsen, og for å få ansatte og ledere aktivt engasjert i helse, miljø- og sikkerhetarbeidet.

Arbeidsmiljøet skal være fullt forsvarlig

Arbeidsmiljøet i virksomheten skal være fullt forsvarlig ut fra både en enkeltvis og samlet vurdering av de faktorer i arbeidsmiljøet som kan ha innvikrning på arbeidstakernes fysiske og psykiske helse og velferd.

Avviksbehandling, nestenulykker og ulykker

Det er tilrettelagt for et godt introduksjonsprogram for de nyansatte og oppfølging etter ansettelsen. Dette skal blant annet sikre at de ansatte får informasjon om virksomhetens drift, sikkerhetsregler og vernebestemmelser, hygieneregler og gis korrekt opplæring.

Vi er tilknytttet Avonova digital bedriftshelsetjeneste

Som et ledd for å kvalitetssikre HMS-arbeidet i virksomheten, har Borg Systemvask AS tilknyttet seg Assist og digital bedriftshelsetjeneste med Avonova Helse.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi kan inngå en fast avtale eller så kan vi bistå når du har behov for det.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle