TJENESTER

Person som utfører renhold på et industrigulv

NÆRINGSMIDDELRENHOLD

Renhold er ganske viktig for en bedrift som produserer næringsmidler. Vi har spesialkompetanse, og er et trygt valg som renholdsansvarlig.

Person som utfører renhold av en kontorpult

DAGLIG RENHOLD

Vi utfører daglig renhold til faste tider og til avtalt pris. Renholdet omfatter alt fra å rydde, vaske, tørke støv, og tømme avfall til å fylle på dispensere.

Person som utfører renhold av en dør

HOVEDRENGJØRING

En grundig rengjøring av alle overflater, og det vil si både det som rengjøres regelmessig, men spesielt det som ikke inngår i regelmessig rengjøring.

Kontorlokale med mange vinduer

BYGGVASK

I forbindelse med nybygg og rehabilitering av bygg kan vi tilby byggvask. Om ønskelig kan vi også utføre renhold underveis i byggeprosessen.

Renhold med nal på vindu

VINDUSVASK

Jevnlig vindusvask må til for å holde vinduene rene til enhver tid. Rene, blanke vinduer gir et positivt inntrykk, både for ansatte og kunder/gjester.

Gulv som blir bonet

GULVBEHANDLING

Man bør skure og bone gulvet minst én gang i året da det beskytter gulvet mot å bli ødelagt. All smuss etterpå kan enkelt fjernes ved daglig rengjøring.

Renhold av trapp

TRAPPEVASK

Ønsker dere rene trapper og oppganger? De har ikke godt av søle, sand og vann som blir liggende. Vi kan utføre en grundig trappevask hos dere!

Gulvteppe på kontor

TEPPERENS

Et teppe krever jevnlig støvsuging og rensing. Vi kan fjerne flekker, smuss og bakterier ved bruk av moderne maskiner og effektive metoder.

Person som skifter lyspære

VAKTMESTERTJENESTER

I tillegg til alle våre renholdstjenester tilbyr vi i Borg Systemvask også et bredt spekter vaktmestertjenester og kan utføre mange forskjellige oppgaver.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi kan inngå en fast avtale eller så kan vi bistå når du har behov for det.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle