TJENESTER

NÆRINGSMIDDELRENHOLD

Renhold er ganske viktig for en bedrift som produserer næringsmidler. Vi har spesialkompetanse, og er et trygt valg som renholdsansvarlig.

Bilde av dame som vasker - Borg Systemvask AS Sarpsborg - Renhold

DAGLIG RENHOLD

Vi utfører daglig renhold til faste tider og til avtalt pris. Renholdet omfatter alt fra å rydde, vaske, tørke støv, og tømme avfall til å fylle på dispensere.

HOVEDRENGJØRING

En grundig rengjøring av alle overflater, og det vil si både det som rengjøres regelmessig, men spesielt det som ikke inngår i regelmessig rengjøring.

BYGGVASK

I forbindelse med nybygg og rehabilitering av bygg kan vi tilby byggvask. Om ønskelig kan vi også utføre renhold underveis i byggeprosessen.

VINDUSVASK

Jevnlig vindusvask må til for å holde vinduene rene til enhver tid. Rene, blanke vinduer gir et positivt inntrykk, både for ansatte og kunder/gjester.

GULVBEHANDLING

Man bør skure og bone gulvet minst én gang i året da det beskytter gulvet mot å bli ødelagt. All smuss etterpå kan enkelt fjernes ved daglig rengjøring.

TRAPPEVASK

Ønsker dere rene trapper og oppganger? De har ikke godt av søle, sand og vann som blir liggende. Vi kan utføre en grundig trappevask hos dere!

TEPPERENS

Et teppe krever jevnlig støvsuging og rensing. Vi kan fjerne flekker, smuss og bakterier ved bruk av moderne maskiner og effektive metoder.

VAKTMESTERTJENESTER

I tillegg til alle våre renholdstjenester tilbyr vi i Borg Systemvask også et bredt spekter vaktmestertjenester og kan utføre mange forskjellige oppgaver.

HAR DU BEHOV FOR VÅRE TJENESTER?

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi kan inngå en fast avtale eller så kan vi bistå når du har behov for det.